VALORS

La nostra empresa té com objectiu principal donar el millor servei al cost més ajustat, vetllant per la seva seguretat jurídica amb el màxim d’estalvi de diners possible dins la legalitat.

Per tant el nostre objectiu és escoltar les seves necessitats i atendre-les.

La filosofia de la nostra empresa és la de poder oferir el màxim de serveis als nostres clients, directament mitjançant el servei directe al nostre despatx o indirectament mitjançant una sèrie d’importants col·laboradors, amb els costos mínims necessaris per vostès.

Aquesta forma de treballar va encaminada a que l’empresari, sigui emprenedor o amb una empresa ja en marxa, no hagi de buscar els professionals que necessiti per la seva empresa a llocs diferents i, en un sol despatx, o parlant amb un sol contacte, pugui resoldre la majoria dels seus problemes. És per aquesta raó que procurem tenir coberts el màxim de camps possibles.

Per altra banda no tenim cap mena d’inconvenient en col·laborar amb altres professionals que siguin de la seva confiança, per nosaltres també ho seran.

Com a sistema de treball creiem que el millor és aplicar el que nosaltres anomenem “medicina preventiva” (estudiar els temes abans que passin les contingències ) per tal de no trobar-nos fora de joc o en fals davant l’administració o terceres persones que afectin el patrimoni, la situació financera o el compte de resultats.

MÉS VAL PREVENIR QUE CURAR

Volem que els nostres clients siguin amb nosaltres molts anys, tot i el ritme de la situació actual, és per això que ens esforcem per ser la persona que us ajuda, us escolta, vigila els vostres interessos i cobreix les vostres necessitats.

Ens agrada la crítica constructiva, és sana i ens ajuda a millorar cada dia. Us demanem que la practiqueu assíduament. La queixa gratuïta no s’encaixa tant bé, però fins i tot d’aquesta s’aprèn quelcom.

AJUDEU-NOS A DONAR-VOS EL MILLOR SERVEI.