Contacta
amb nosaltres

Àrea Organització d’empresas – Viabilitat

Organització d’empreses

Visites a les empreses dels clients i planificació d’organigrames per tal d’aconseguir una millor rendibilitat administrativa i un millor control de la gestió de l’empresa. Intentem desenvolupar una forma de treball que, adaptada a la forma preexistent de treball de l’empresa, creï l’ambient de treball necessari per a que les relacions gerent/treballador siguin les idònies.

Viabilitat

Assessorament en projectes de noves empreses, mitjançant estudis de rendibilitat econòmica, comparacions amb altres clients que ja tinguem funcionant al mateix sector o petits informes de com es troba el mercat. En el cas de no tenir clients dins del sector i per tant no poder obtenir la informació necessària de primera mà, mirem d’introduir-nos dins del coneixement del sector mitjançant publicacions oficials ja realitzades (FUSTA, CONSTRUCCIÓ, …).

Confecció d’informes comercials o financers tant d’empreses ja en marxa, com de noves empreses que comencen l’activitat, per tal de poder obtenir crèdits o realitzar presentacions a clients.

serveis

Departament comptable: comptable@nousuport.cat

Departament laboral: laboral@nousuport.cat

Departament fiscal:  fiscal@nousuport.cat 

Nom i Cognom*
Email*
Telèfon*
Missatge
Coordinates of this location not found