Actualitat

Casals Ventilació obre la renovada planta de Ripoll

Comparteix

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Compartició en print

L’obertura té lloc quan l’empresa creix pels seus nous purificadors anticovid-19 Les plantes ripolleses absorbiran línies de fabricació del grup italià

Casals Ventilació obrirà les portes, d’aquí a pocs dies, de la renovada planta de Ripoll, on s’han invertit 2,2 milions d’euros en la reforma de la nau i l’adquisició de maquinària nova per obrir una nova línia de producció de ventiladors industrials.

Aquest redimensionament de l’empresa, especialista en sistemes de ventilació, que disposa d’una planta de 9.000 m² a Sant Joan de les Abadesses (Ripollès), té lloc en un moment de gran activitat, amb l’èxit de mercat que està assolint la nova gamma de purificadors d’aire especialment concebuts per combatre la covid-19. Els purificadors Reintair, Reintdeck i Reintdeck Easy, dotats de filtres Hepa H-14 estan dissenyats per reduir la càrrega viral en espais tancats. Com explica David Samper, CEO de Casals Ventilació: “Els nous purificadors els podíem haver fet fa anys, perquè sempre hem fet sistemes de ventilació amb filtres, però adreçats al sector industrial.” El mes de maig passat, a requeriment de Covid Warrior, associació d’empresaris constituïda per lluitar contra la covid-19, van llançar el primer model. “Vam pensar que si aconseguíem vendre 200 màquines ja estava prou bé, però la realitat és que ja n’hem venut 1.300 i en tenim 2.800 per subministrar”, explica Samper. Els nous purificadors han rebut fins i tot la lloança d’estaments científics, com el Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC). “Hem fet un producte honest –afirma Samper– en què coordinem el ventilador, la velocitat de l’aire, amb el filtre, per dur-lo a l’eficiència màxima.”