Actualitat

Nova obligació Pla de pensions del sector de la construcció

Comparteix

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Compartició en print

Pla de pensions del sector de la construcció: què és, a quines empreses afecta, des de quan és obligatori i quant ha d’abonar l’empresa:

El Pla de Pensions del Sector de la Construcció és un fons obligatori per a empreses del sector a Espanya, regulat pel VII Conveni Col·lectiu General del Sector de la Construcció. Cobreix contingències de jubilació, incapacitat permanent i defunció, amb aportacions obligatòries de les empreses i voluntàries dels treballadors autònoms. Aquesta mesura ja es regula als diferents convenis provincials.

La construcció s’ha convertit en la primera activitat a implementar els anomenats Plans d’Ocupació Simplificats. Aquests plans són una nova forma d’estalvi per a la jubilació que s’espera que s’estengui a altres sectors i que serveixi com un complement efectiu a les prestacions públiques en el futur.

Accediu al link per a més informació sobre Preguntes i respostes sobre el Pla de Pensions d’Ocupació Simplificat del Sector de la Construcció: què és, quines empreses afecta, des de quan és obligatori quant ha d’abonar l’empresa, i més.

https://www.iberley.es/revista/plan-pensiones-sector-construccion-que-es-que-empresas-afecta-cuando-es-obligatorio-y-cuanto-ha-abonar-empresa-932