Actualitat

Quan he de facturar perquè m’obliguin a ser autònom?

Comparteix

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Compartició en print

Moltes persones recorren a l’autotreball com a forma de generar ingressos quan es presenten grans dificultats per trobar un treball com assalariat. Tot i això, en moltes ocasions, les hores dedicades a l’activitat són molt poques, inclús es compatibilitzen amb un treball a temps parcial. Per aquest motiu, entre els treballadors sorgeix una pregunta: Quants diners he de guanyar perquè m’obliguin a ser autònom?

 

Aquest és el mínim que has de guanyar per estar obligat a ser autònom

Aquestes persones no generen una quantitat suficient per poder fer-se càrrec de les despeses que comporta donar-se d’alta com autònom i mantenir econòmicament l’activitat. Tot i això, la mala notícia per aquests treballadors és que no existeix un mínim per estar obligat a ser treballador per compte propi.

La realitat és que qualsevol persona que dugui a terme una activitat per compte propi ha de donar-se d’alta com a autònom. No obstant això, sí que entra en joc un factor: l’habitualitat.

L’habitualitat és la recurrència amb la qual s’exerceix el treball. Tot i això, de nou, la mala notícia és que no existeix una norma clara sobre quant de temps s’ha de destinar a l’activitat perquè es consideri habitual.

Tenint en compte les actuacions de la Inspecció, aquells professionals que compten amb un establiment de venda al públic, un blog o web amb anuncis, o una tenda online tindran moltes possibilitats d’haver de donar-se d’alta com autònom, tot i que es realitzi amb certa tendència esporàdica.

 

Llegeix l’article complet aquí.

https://pps.staisyamsululum.ac.id/-/slot-demo/

https://sister.iainmadura.ac.id/js/slot-demo-gratis/https://jdih2.kayongutarakab.go.id/slot-gacor/https://feb.darmajaya.ac.id/demo/https://elearning-ppsdma.bpsdm.dephub.go.id/js/-/slot-demo/https://jdih.dprd.banjarnegarakab.go.id/common/slot-demo/https://kominfo.situbondokab.go.id/js/slot-demo/http://sbh.bukittinggikota.go.id/-/slot-demo/https://jdih.pematangsiantar.go.id/db/demo-slot/https://ads.darmajaya.ac.id/-/slot-demo-gratis/https://devildis3.jdih.sumbawabaratkab.go.id/-/slot-demo/