Actualitat

S’obre la convocatòria d’ajuts a la contractació Girona Actua

Comparteix

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Compartició en print

L’Ajuntament de Girona ha aprovat una nova convocatòria dels ajuts a la contractació Girona Actua. La subvenció és dirigida a empreses, professionals autònoms/es i entitats domiciliades a l’àrea d’influència de Girona, amb l’objectiu de fomentar la contractació dels següents col·lectius: persones en risc d’exclusió social, joves d’entre 16 i 29 anys, majors de 45 anys i aturats/des de llarga durada o amb contracte laboral d’un màxim de 15 hores setmanals.

Els i les beneficiàries dels ajuts poden optar a una quantitat de fins a 6.804 euros bruts, en funció de la jornada laboral contractada.

Es poden acollir a aquetses subvencions, contractes en vigor des de l’1 de gener de 2024 i l’import es destinarà a finançar els 6 primers mesos d’aquesta contractació.

Les empreses, professionals autònoms/es i entitats podran presentar les seves sol·licituds en règim de concurrència competitiva mitjançant convocatòria oberta. Les bases d’aquest contemplen uns criteris de valoració que assignaran una puntuació determinada a cada sol·licitud presentada.

El termini per a fer la sol·licitud estarà obert del 20 de juliol al 10 de setembre de 2024.

https://web.girona.cat/smo/empreses/ajutscontractacio/gironaactua